<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
13.01.2024 348

"Українські пенсіонери помруть": Зеленський про необхідність західного фінансування

За словами Зеленського, українська влада не може не давати людям похилого віку пенсії, а на це потрібні гроші.

6b6903d248e88d15bee4d0ad2f130ae7_13.01.24

Українська влада не може самостійно в повному обсязі забезпечити пенісонерам необхідні виплати. У разі відсутності пенсій люди похилого віку "просто помруть".

Про це під час візиту до Латвії заявив президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання журналістів про західне фінансування. Пише ТСН. 

"Ми багато чого виготовляємо і багато чого отримуємо, як допомогу. Коли немає фінансування, ми повинні зрозуміти, що ми не можемо не дати пенсіонерам пенсію. Я зараз не тисну на жалість... Ми не можемо їм не дати це, це просто неможливо, бо помруть старі люди. У нас понад 11 мільйонів пенсіонерів. Це не жарти. Чи багато таких країн в Європі. Пенсіонерів ніхто не підтримує, крім держави", – сказав глава держави.

Раніше президент Зеленський відповів, коли може закінчитися війна і від чого це залежить.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Українські пенсіонери помруть": Зеленський про необхідність західного фінансування 5.00 5 1
Політика / Україна
13.01.2024 348
Еще материалы раздела «Україна»