<
НОВИНИ ДНЯ: Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав  Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихідні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  На Україну і РФ чекає "смертельне літо": аналітики WSJ зробили невтішний прогноз  Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до Українивсі новини дня
Політика
Україна
13.01.2024 284

Кабмін додатково виділив майже 2,5 мільярда гривень на інженерно-технічні та фортифікаційні споруди, — Шмигаль

Кабінет міністрів України виділив додаткові 2,5 мільярди гривень для будівництва інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

"Виділяємо з резервного фонду додаткові майже 2,5 млрд грн для будівництва інженерно-технічних і фортифікаційних споруд. З цих коштів 1,4 млрд грн піде на фортифікаційне обладнання оборонних рубежів. Ще 1,1 млрд грн — на облаштування смуг невибухових загороджень.

Крім того, з резервного фонду ще 120 млн грн виділили для Державної прикордонної служби. Це кошти так само для посилення нашої обороноздатності та інженерно-технічного облаштування кордону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабмін додатково виділив майже 2,5 мільярда гривень на інженерно-технічні та фортифікаційні споруди, — Шмигаль 5.00 5 2
Політика / Україна
13.01.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»