<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
15.01.2024 322

Прикордонники вимагають від чоловіків документи із ТЦК: чи це законно - коментар ДПСУ

Прикордонники заявляють про збільшення кількості підроблених документів.

0683918b753b93b4646cf75d4ac0b077_15.01.24

У ДПСУ запевняють, що прикордонники під час посиленої перевірки документів чоловіків діють в рамках законодавства, відповідно до воєнного стану. Пише ТСН. 

Про це сказав речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону.

Він пояснив, що така ретельність перевірки прикордонниками документів з ТЦК, військово-облікові документів, де зокрема є відмітка про відстрочку від призову, пов'язана із збільшенням кількості підроблених документів.

"Останнім часом ми спостерігаємо збільшення кількості спроб перетину кордону за допомогою підроблених документів, фальсифікованих документів або коли мета поїздки не відповідає нормі, за якою дозволено перетнути кордон", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше у ДПСУ розповіли, кого з чоловіків зараз випускають із України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прикордонники вимагають від чоловіків документи із ТЦК: чи це законно - коментар ДПСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
15.01.2024 322
Еще материалы раздела «Україна»