<
НОВИНИ ДНЯ: Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в ротівсі новини дня
Політика
Україна
16.01.2024 329

“Кричали, щоб я йшов служити”: автор розслідування про яйця по 17 грн для ЗСУ заявив про залякування

Ніколов припускає, що це пов'язано із його розслідуваннями корупції в Міністерстві оборони.

9aaf9a7f7dba9c7aed6522802f3d4184_16.01.24

Журналіст-розслідувач, автор резонансних матеріалів про корупцію в Міноборони при закупівлях для армії та засновник проєкту “Наші гроші” Юрій Ніколов заявив, що 14 січня в його оселю ломилися невідомі, намагаючись залякати. Пише ТСН. 

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Вчора ввечері мені і моїм сусідам влаштували скандал. Якісь чуваки ломились в двері, кричали, щоб я йшов служити, обклеїли двері бумажками”, — написав Ніколов.

За його словами, сам він був у друга, тому “ці уроди лише налякали мою стареньку маму, що після онкології живе зі мною, бо більше ні з ким — другий син в Авдіївці, дорослий онук — на Куп’янському напрямку”. Через 15 хвилин невідомі випустили на одній з російськомовних “придворних телеграм-помийок “Карточний офис”” пост із фотографіями та відео про цю ситуацію, скрін якого журналіст опублікував.

Telegram-канал, який оприлюднив відео, стверджує, що на відео начебто “військові приїхали з 0 на ротацію і вирішили передати повістку”.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Кричали, щоб я йшов служити”: автор розслідування про яйця по 17 грн для ЗСУ заявив про залякування 5.00 5 2
Політика / Україна
16.01.2024 329
Еще материалы раздела «Україна»