<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Україна
16.01.2024 291

РФ хоче взяти реванш і накопичує резерви для повторного наступу на Авдіївку – офіцер "Легіону Свободи"

Росіяни накопичують резерви для повторного наступу на Авдіївському напрямку.

51aa4eaff1da02a1936fef07fabc6ad2_16.01.24

Окупаційна армія Росії накопичує сили та засоби у тимчасово окупованих Донецьку та Макіївці для відновлення наступальних дій біля Авдіївки. Пише ТСН. 

Про це в ефірі "Еспресо" розповів офіцер "Легіону Свободи" Максим Морозов.

"Окупанти програли битву за Авдіївку 2023 року. Росіяни зазнали величезних втрат у живій силі та техніці. Втім, звичайно ми не збираємось відпочивати й готуємось до нових наступів росіян на Авдіївському напрямку. Оскільки ми чудово розуміємо, що ворог хоче взяти реванш. Вони накопичують сили та резерви для поновлення наступальних дій на Авдіївку", - розповів військовий.

За словами Морозова, окупанти значно послабили свої наступальні дії на Авдіївському напрямку коли вдарили морози й зараз намагаються компенсувати це посиленням ударів керованими авіаційними бомбами. Зокрема, за останні кілька тижнів вони завдали понад 250 ударів такими бомбами.

"Вони програли всі битви за Авдіївку і зараз планують взяти реванш. Вони накопичують досить потужний резерв сил та засобів у тимчасово окупованому Донецьку та Макіївці. Це величезні бригади та підрозділи так званих "Шторм Z", а також потужний бронетанковий кулак. Тому Сили оборони на Авдіївському напрямку напоготові та будуть реагувати на всі дії окупантів. Ми продовжуємо битись за Авдіївку", - наголосив Максим Морозов.

Нагадаємо, росіяни відмовились від "мʼясних штурмів" під Авдіївкою – воїни ЗСУ розповіли про нову тактику окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ хоче взяти реванш і накопичує резерви для повторного наступу на Авдіївку – офіцер "Легіону Свободи" 5.00 5 2
Політика / Україна
16.01.2024 291
Еще материалы раздела «Україна»