<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляна піца: незвичайний рецепт  Шкільні програми в Україні планують спростити: що зміниться для учнів і вчителів  Тепла не чекати? Коли закінчиться травневий "льодовиковий період"  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїніввсі новини дня
Бізнес
Економіка
16.01.2024 287

Нова пошта розширює доступ до відправки та отримання посилок

Транспортно-логістична компанія "Нова пошта", яка належить до групи компаній з оновленою назвою Нова, запустила мережу пунктів видачі посилок у кафе, магазинах та на АЗС.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Йдеш з роботи і постійно забуваєш зайти у відділення за посилкою? Тоді знати, де знаходиться найближчий пункт – просто маст-хев для тебе. Користуйся нашою мережею пунктів видачі та прийому посилок, розташованих там, де ти часто буваєш: кафе, АЗК та магазини”, - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що можна відправити або отримати посилки вагою до 10 кг. При цьому у Новій пошті нагадали, що переадресація у межах міста безкоштовна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нова пошта розширює доступ до відправки та отримання посилок 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
16.01.2024 287
Еще материалы раздела «Економіка»