<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Україна
17.01.2024 488

Кулеба хотів вдарити Лаврова по обличчю: подробиці

Глава МЗС України прокоментував найскладніші переговори навесні 2022 року.

79355ceae3466929d499a2122f16bd09_17.01.24

Дмитро Кулеба хотів вдарити російського “колегу” Сергія Лаврова по обличчю. Це сталося під час переговорів з міністром закордонних справ РФ незабаром після повномасштабного вторгнення. Пише ТСН. 

Про це Дмитро Кулеба розповів в інтерв’ю проєкту "Бомбардир".

"Найскладніші переговори — це ті, де співрозмовнику хочеться встати і заїхати по обличчю, але ти не можеш собі це дозволити. І таких у мене було 2-3 рази так точно. Одні з них – з Лавровим, в Анталії навесні 2022 року", - сказав Дмитро Кулеба.

Зазначимо, що тоді міністр закордонних справ України назвав перемовини в Туреччині “складними” - учасники обговорювали припинення вогню та організацію гуманітарних коридорів.

Водночас в Кремлі не забарилися з реакцією. Там вже традиційно для окупантів заявили про “неадекватність представників київського режиму”.

"У цьому, власне, і проблема - неосвічених агресивних людей набрали під виглядом міністрів розвалювати Україну за американські гроші", - сказала представниця зовнішньополітичного відомства РФ Марія Захарова.

Нагадаємо, що голова МЗС Дмитро Кулеба виключив будь-які переговори з Росією, допоки Україна не опиниться в набагато сильнішій позиції на полі бою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба хотів вдарити Лаврова по обличчю: подробиці 5.00 5 1
Політика / Україна
17.01.2024 488
Еще материалы раздела «Україна»