<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
17.01.2024 374

Зеленський – прихильникам паузи на фронті: "Путін – хижак, який не задовольняється замороженими продуктами"

Президент нагадав про спроби "заморозити" війну на Донбасі після 2014 року і в цьому контексті вказав, що "Путін – хижак, який не задовольняється замороженими продуктами".

6e63b565bdca550782f07557ce46dc56_17.01.24

Президент України Володимир Зеленський заявив, що війна має закінчитися справедливим і стабільним миром, а кожне зменшення тиску на агресора додає роки до війни. Пише ТСН. 

Про глава держави сказав під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Зеленський звернувся до тих, хто сумнівається у продовженні підтримки України, хоче її зменшити і робить заяви про "замороження війни".

"Нагадаю, що після 2014 року були спроби заморозити війну на Донбасі. Були дуже впливові гаранти цього процесу – тодішній канцлер Німеччини, тодішні президенти Франції. Але Путін – хижак, який не задовольняється замороженими продуктами", – зазначив український президент.

"Ми нормалізуємо уявлення про те, що агресію можна перемогти – навіть путінську агресію, яка триває вже 10 років і більше", – сказав глава держави, наголосивши, що підтримка України має продовжуватися.

"Бо кожне зменшення тиску на агресора додає роки до війни. Але кожна інвестиція у впевненість захисника скорочує війну", – наголосив Зеленський.

Він також заявив, що війна в Україні має закінчитися справедливим і стабільним миром.

"І я хочу, щоб ви стали частиною цього миру – починаючи від цього моменту – щоб наблизити його. І ви потрібні нам в Україні – будувати, реконструювати, відновлювати життя. Кожен з вас може бути ще більш успішним разом з Україною", – сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський вже 11 січня заявляв, що паузи у війні з РФ не буде. Якщо Росії дати паузу, то це піде на користь лише агресору.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський – прихильникам паузи на фронті: "Путін – хижак, який не задовольняється замороженими продуктами" 5.00 5 2
Політика / Україна
17.01.2024 374
Еще материалы раздела «Україна»