<
НОВИНИ ДНЯ: Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря всі новини дня
Політика
Україна
18.01.2024 348

Зараз Україна ближче до НАТО, ніж будь-коли – Столтенберг

Політики зустрілися у межах WEF.

0259a1ecc74b13844af8af4574dd8a25_18.01.24

Володимир Зеленський перебуває у Давосі на Всесвітньому економічному форумі. У вівторок, 16 січня, він зустрівся з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Пише ТСН. 

Про це генсек Альянсу повідомив на своїй сторінці в X (Twitter).

"Чудово почати день у Давосі з зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Попри серйозну бойову ситуацію, є привід для оптимізму", – зазначив він.

Як деталізував Столтенберг, наразі:

  • Україна зберігає свою незалежність,
  • українці відкинули Росію та обрали Захід;
  • наша держава ближче до НАТО, ніж будь-коли раніше.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів зустріч із держсекретарем США Ентоні Блінкеном на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зараз Україна ближче до НАТО, ніж будь-коли – Столтенберг 5.00 5 2
Політика / Україна
18.01.2024 348
Еще материалы раздела «Україна»