<
НОВИНИ ДНЯ: Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусіввсі новини дня
Політика
Світ
17.01.2024 236

РФ не має ресурсів для другого фронту. У Литві оцінили, чи є "загроза нападу на НАТО"

У Міністерстві оборони Литви вважають, що наразі немає загрози нападу Росії на НАТО, адже Москва не має ресурсів для відкриття другого фронту. Пріоритет країни-агресора - не програти війну проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Delfi.

"Доки не завершилися бої в Україні, важко припускати, що Росія перерозподілить пріоритети й почне згуртовувати сили на інших напрямках", - прокоментували у Міноборони Литви публікацію Bild про підготовку Німеччини до можливої війни з РФ.

Водночас, за даними відомства, Росія планує довгострокове збільшення сил у західному регіоні. З цією метою розроблено плани розширення інфраструктури та військових частин, проводяться інфраструктурні зміни, діляться сфери командування.

"Росія зберігає значні потужності та постійно поповнює їх біля лінії фронту в Україні. Пріоритет Росії на цей момент - не програти у війні з Україною, вона спрямовує на це певні ресурси", - зазначили у литовському Міноборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ не має ресурсів для другого фронту. У Литві оцінили, чи є "загроза нападу на НАТО" 5.00 5 1
Політика / Світ
17.01.2024 236
Еще материалы раздела «Світ»