<
НОВИНИ ДНЯ: Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардепвсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2024 318

Будь-який тиск неприпустимий. Зеленський відреагував на скандали з журналістами

Президент Володимир Зеленський відреагував на скандали з журналістами, які останнім часом відбулися в Україні.

dscf3361_id93629_1300x867_551ca1f4ac60ca7330f589293ea198c8_650x410_19.01.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його вечірнє звернення.

За словами Зеленського, він провів сьогодні нараду з представниками правоохоронних органів. Зокрема, на нараді був голова Служби безпеки України.

"Основна доповідь - щодо протидії колаборантам, щодо знищення логістики ворога. Я вдячний Службі за результати", - сказав президент.

Зеленський також окремо відреагував на ситуацію з журналістами.

"Окремо – щодо ситуації із нашими журналістами. Зокрема, фактом стеження за журналістами. Служба безпеки України розпочала розслідування та з’ясує всі обставини. Будь-який тиск на журналістів неприпустимий", - заявив він.

Що передувало

Вчора, 16 січня, у мережу потрапили приховані зйомки, де видно, як журналісти Bihus.Info нібито вживають заборонені речовини. За словами засновника проекту Дениса Бігуса, всі співробітники пройдуть тести на вживання наркотичних речовин, а команду очікують кадрові зміни. Як він відзначив, за його командою стежили близько року зі спробою дискредитувати редакцію.

"Мені незручно за те, що я побачив на відео, але по-справжньому мені соромно за виконавців цього шоу.. І ціною цієї всієї незручності ми дізнались напевно, що у спецслужб є час, і натхнення, і бюджети вести системне стеження за приватним життям членів команди розслідування", - розповів засновник проекту.

Сьогодні в СБУ повідомили, що розпочали розслідування щодо незаконного прослуховування та відеозйомки представників проекту Bihus.Info.

Оценка материала:

5.00 / 2
Будь-який тиск неприпустимий. Зеленський відреагував на скандали з журналістами 5.00 5 2
Політика / Україна
19.01.2024 318
Еще материалы раздела «Україна»