<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
19.01.2024 435

Дуда заявив, що Путін намагається "підпалити світ"

Президент закликав західних союзників не піддаватися втомі від війни.

fa34d29e61fc5a74c66235bbef3bc286_19.01.24

Російський президент-диктатор Володимир Путін вирішив "підпалити світ". Крім того, кремлівський "фюрер" взявся за відродження імперіалізму. Пише ТСН. 

Таку думку висловив президент Польщі Анджей Дуда на Українському сніданку у Давосі, повідомляє The Guardian.

"Я абсолютно впевнений, що через 30 років після розпаду Радянського Союзу ми можемо сказати, що зараз ми є свідками відродження російського імперіалізму у його найбільш кровожерливій версії. Без жодного сумніву, Путін вирішив підпалити світ", – сказав він.

Польський лідер закликав світ не піддаватися втомі через війну в Україні. Він наголосив, що Москва - це агресор, що напав "на незалежну та суверенну країну".

Він попередив, що нова "коаліція зла" готова вдатися до будь-якого ризику заради управління світовим ладом.

"Українці мають самі вирішити своє майбутнє, ніхто інший не може його вирішити. І конфлікт закінчиться лише з повним відступом Москви", - зауважив Дуда.

Нагадаємо, раніше Дуда зробив заяву про переговори України з Росією. З його слів, немає нічого дивного у тому, що українська влада відмовляється від переговорів із диктатором РФ Володимиром Путіним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дуда заявив, що Путін намагається "підпалити світ" 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
19.01.2024 435
Еще колонки: Колонки / Блоги