<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Політика
Україна
20.01.2024 1867

В Міноборони України вигадали, як побороти корупцію у відомстві

Заявляти про корупційні схеми зможуть всі охочі. Зокрема - анонімно.

ffea63cf187623de03ff397829a57f5f_20.01.24

В Міністерстві оборони України вигадали, як побороти корупцію у відомстві. Відтепер заявляти про корупційні правопорушення можуть всі. Зокрема - анонімно.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони. Пише ТСН. 

Як зазначається, відтепер кожен, кому відомо про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у Міністерстві оборони, може подати повідомлення викривача корупції. Зокрема, анонімне.

“Відомство додали до переліку держорганів на спеціальному порталі НАЗК. За допомогою цієї захищеної системи можна контролювати стан та результати розгляду повідомлення, отримати інформацію про статус викривача. Портал гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних. Також повідомити про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень можна через спеціальну телефонну лінію Міноборони (+38 044 271 39 86), електронну пошту (dzvk_mou@post.mil.gov.ua), офіційний вебсайт відомства”, - розповіли в Міноборони.

Нагадаємо, що Романа Гринкевича оголошено у всеукраїнський розшук.

Оценка материала:

5.00 / 6
В Міноборони України вигадали, як побороти корупцію у відомстві 5.00 5 6
Політика / Україна
20.01.2024 1867
Еще материалы раздела «Україна»