<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.01.2024 276

В Україні на вихідних вдарять морози до 13 градусів, піде сніг: де буде найхолодніше

В Україні після відлиги на вихідних, 20-21 січня, знову вдарять морози. Так подекуди у північних областях температура впаде до -13 градусів.

Місцями на дорогах очікується ожеледиця. Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Пише OBOZ.UA. 

Так, у суботу, 20 січня, частину України накриє хмарна погода з дощем та мокрим снігом. Уночі у північних та західних областях очікується до -8 градусів морозу, на сході та півдні від 0 до -4 градусів. Вдень в більшості областей очікується -1…-3 градуси, на півдні, а також подекуди на сході і заході очікуються незначні плюси – від 0 до +4 градусів, у Криму +6…+8 градусів.

У Неділю, 21 січня, подекуди уночі випаде невеликий сніг, вдень переважно без опадів. Сильні морози уночі вдарять у деяких північних областях, зокрема, на Чернігівщині, Харківщині та Сумщині очікується від -7 до -13 градусів. В решті областей вночі в середньому -4…-6 градусів. Прохолодна погода також спостерігатиметься вдень – очікується -1…-3 градуси. Вітер північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с.

Раніше повідомлялося, що після відлиги в Україні знову відбудеться зміна повітряних потоків і надійде прохолодна повітряна маса, що призведе до зниження температури повітря. Зокрема, незначне похолодання очікується вже на вихідних 20-21 січня.

Як повідомляв OBOZ.UA, за даними синоптиків, лютий 2024 року буде теплішим за січень. В останній місяць цієї зими переважно йтиме або мокрий сніг, або дощ.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні на вихідних вдарять морози до 13 градусів, піде сніг: де буде найхолодніше 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.01.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»