<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
20.01.2024 219

Перемога Росії в Україні стане кінцем безпеки у Європі – Макрон

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що Росії не можна дозволити перемогти у війні проти України.

Про це він сказав під час звернення до військових на морській базі Шербур, цитує його Bild.

За його словами, Франція не є у стані війни з Росією, але обов'язок Парижа зробити перемогу Москви неможливою.

"Ми не можемо дозволити Росії повірити, що вона може виграти війну. Перемога Росії стане кінцем європейської безпеки. Тому ми продовжуємо підтримувати українців", — сказав Макрон.

Він зазначив, що його країна і далі навчає українських солдатів, постачає артилерію, системи протиповітряної оборони та далекобійні ракети.

"Ми впроваджуватимемо інновації, щоб вирішити проблему масового використання дронів, у вирішенні Франція покладається на свою оборонну промисловість. Промисловість є в режимі війни і здатна виробляти продукцію швидше і в більшому обсязі, ніж раніше", – заявив політик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Перемога Росії в Україні стане кінцем безпеки у Європі – Макрон 5.00 5 1
Політика / Україна
20.01.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»