<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
20.01.2024 295

На мирних переговорах Росія має відмовитись від ядерної зброї — Міноборони

Заступник міністра оборони Іван Гаврилюк заявив, що результатом війни Росії проти України має стати відмова Москви від ядерної зброї.

Про це він повідомив в інтерв'ю Tagesspiegel.

За його словами, всі війни у світі закінчуються переговорами, а зіткнення РФ та України не має стати винятком.

Він зазначив, що під час підписання будь-якого документа з росіянами країна-окупант має відмовитися від ядерної зброї.

Гаврилюк заявив, що нинішня війна має закінчитись поверненням усіх українських територій, але необхідно буде створити механізми, за яких Росія не нападе знову.

"Будуть підписані угоди – з одного боку коаліцією держав, які підтримують Україну, та Росією з іншого боку. І цей документ має містити пункт про відмову Росії від ядерної зброї, тому що ця держава – загроза миру", – сказав чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 1
На мирних переговорах Росія має відмовитись від ядерної зброї — Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
20.01.2024 295
Еще материалы раздела «Україна»