<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Росія
21.01.2024 1302

Путін виділив кошти на пошук зарубіжної нерухомості від часів Російської імперії

Йдеться про нерухомість за кордонами РФ від часів СРСР і Російської імперії.

126d60d41e873492e01de03eeb972965_21.01.24

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про виділення коштів на пошук, оформлення та юридичний захист нерухомості за кордонами РФ, але що їй належить за період від часів СРСР і Російської імперії. Пише ТСН. 

Про це йдеться у The Moscow Times.

Очільник Кремля доручив розшук Управлінню справами президента і МЗС Росії.

Кошти, згідно з указом, призначені для покриття витрат, пов'язаних із "здійсненням пошуку нерухомого майна РФ, колишньої Російської імперії, колишнього СРСР, належним оформленням прав і юридичним захистом цього майна".

Заморожені активи в ЄС: що відомо

У січні 2024 року країни Євросоюзу розпочали реалізацію пропозиції Єврокомісії про використання доходів від 300 мільярдів доларів заморожених активів Росії в інтересах України.

У відповідь на ці дії особи, що перебувають при владі в РФ почали погрожувати можливими судовими розглядами і обіцяли дзеркальну відповідь у разі конфіскації російських активів.

Кремль розглядає будь-які спроби конфіскації як "пряму крадіжку", заявляв прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Раніше Міжнародний валютний фонд (МВФ) підтримав право країн конфісковувати російські активи на своїй території.

Оценка материала:

5.00 / 4
Путін виділив кошти на пошук зарубіжної нерухомості від часів Російської імперії 5.00 5 4
Політика / Росія
21.01.2024 1302
Еще материалы раздела «Росія»