<
НОВИНИ ДНЯ: Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Україні  Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"всі новини дня
Політика
Україна
21.01.2024 370

Росія витрачає більше зброї та боєприпасів, ніж може виробити, — Буданов

Коментуючи виробництво зброї в Росії, начальник ГУР Кирило Буданов зазначив, що РФ витрачає більше зброї та боєприпасів, ніж може виробити, водночас продовжує боротьбу з контролем якості.

Це і є поясненням чому Росія шукає партнерів з постачання зброї. Наразі найбільшим постачальником зброї для російської армії є КНДР, — пише Financial Times.

«Вони справді передали значну кількість артилерійських боєприпасів. Це дозволило Росії трохи видихнути». Він додав: "Без їхньої допомоги ситуація була б катастрофічною".

Але Росія воліла б не покладатися на зовнішню допомогу. "Це завжди вважалося нижче їх, це приниження", – пояснив Буданов.

Ще одна проблема, яка стоїть перед Росією, — це робоча сила. За словами Буданова, Москва втрачає стільки чи навіть більше військ, ніж може набрати.

Помічник Буданова, Вадим Скібіцький заявив, що близько 1000-1100 осіб щодня приєднуються до російської армії за мобілізацією чи добровільно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія витрачає більше зброї та боєприпасів, ніж може виробити, — Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
21.01.2024 370
Еще материалы раздела «Україна»