<
НОВИНИ ДНЯ: Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Україні  Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"всі новини дня
Політика
Україна
21.01.2024 363

Зеленський не бачить зараз потреби мобілізувати півмільйона людей

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачить зараз потреби мобілізувати до армії півмільйона людей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Зеленського в інтерв'ю телеканалу Channel 4 News.

"Я особисто на сьогодні поки що не бачу потреби мобілізувати півмільйона людей... Не тому що мені зараз хочеться відповісти, комусь сподобатися. Просто це не тільки життя, життя - це номер один. А друга історія - це є відповідні дії і відповідні операції. І тому я сьогодні не побачив поки що достатньо зрозумілих деталей, щоб сказати, що півмільйона треба мобілізувати", - заявив він.

Третім фактором, на думку президента, є фінанси. Зеленський додав, що на забезпечення мобілізації та військових партнери не надають коштів.

"Тому, коли ми говоримо півмільйона, нам потрібно думати. Є запит, треба правильно все рахувати", - додав Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський не бачить зараз потреби мобілізувати півмільйона людей 5.00 5 1
Політика / Україна
21.01.2024 363
Еще материалы раздела «Україна»