<
НОВИНИ ДНЯ: Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкування  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Як Росію примусять заплатити за війну – The New York Times  Як приготувати вишневий клафуті  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Не тільки ТЦК. Хто де і як може перевіряти військово-обліковий документ  Чому Путін кинувся шукати підтримки у Кім Чен Ина: Зеленський назвав дві причинивсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2024 310

"Ми дотрималися своєї обіцянки: Буданов про рейди ЗСУ в Криму

Кирило Буданов наголосив, що ЗСУ виконали обіцянку щодо Криму.

1afad2539ea59eda007794e241f13794_22.01.24

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов наголосив, що попри те, що Крим поки залишається під окупацією Росії, ЗСУ дотрималися своєї обіцянки, адже неодноразово влаштовували рейди на півострові. Пише ТСН. 

Про це він розповів в інтерв'ю Financial Times.

"Хоча початкові плани передбачали дещо інше, ми дотрималися своєї обіцянки. Цього літа наші підрозділи неодноразово заходили до Криму", – сказав він, маючи на увазі, що його спецназівці пробираються на півострів для здійснення рейдів на російські бази.

Як пише FT, рік тому Буданов спрогнозував, що українські війська, досягнувши результатів успішних контрнаступів 2022 року, які звільнили більшу частину Харківської та Херсонської областей, просуватимуться аж до Криму.

"Українським військам так і не вдалося рішуче прорвати міцно укріплену оборону Росії: лінія фронту залишилася майже такою, якою вона виглядала рік тому. Але Буданов стверджує, що не помилився", - зауважили журналісти.

Нагадаємо, Буданов прокоментував удари в тилу Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ми дотрималися своєї обіцянки: Буданов про рейди ЗСУ в Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
22.01.2024 310
Еще материалы раздела «Україна»