<
НОВИНИ ДНЯ: Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкування  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Як Росію примусять заплатити за війну – The New York Times  Як приготувати вишневий клафуті  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Не тільки ТЦК. Хто де і як може перевіряти військово-обліковий документ  Чому Путін кинувся шукати підтримки у Кім Чен Ина: Зеленський назвав дві причинивсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2024 276

“Раніше таким чутливим не був”: Зеленська розповіла, як змінився її чоловік-президент

За словами дружини президента, Володимир Зеленський став “більш сентиментальним в якихось простих речах”.

11bbf742e6cdb3dd30dac77d59c439fb_22.01.24

Перша леді України Олена Зеленська відзначила, що в її чоловіка-президента загострилися деякі риси характеру, а також він став більш сентиментальним.

Про це вона говорила в ефірі національного телемарафону. Пише ТСН. 

“Я можу сказати, що є риси його характеру, які стали зараз більш гострішими і більш важливими – це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси важливі завжди і будь-який людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни – вони дуже важливі”, - зауважила Зеленська.

Окрім того, за її словами, Володимир Зеленський став “більш сентиментальним в якихось простих речах”.

“Коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей, спілкування зі своєю родиною, з дітьми, коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш. Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, такою, щоб пов’язана була з дітьми. Надіслати йому фотографію сина або переповісти, що сказала донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був до цього”, - зазначила дружина президента.

Нагадаємо, раніше перша леді України Олена Зеленська зізналася, що не хотіла би, щоб її чоловік займав посаду президента упродовж ще одного терміну.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Раніше таким чутливим не був”: Зеленська розповіла, як змінився її чоловік-президент 5.00 5 2
Політика / Україна
22.01.2024 276
Еще материалы раздела «Україна»