<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2024 272

"Не піднімемо руки догори, аби здатися": Зеленський привітав українців з Днем Соборності

Президент Володимир Зеленський 22 січня привітав громадян із Днем Соборності України.

imgonline_com_ua_resize_gw4mnnbyeb1gaai_bdb454cdbd7659302b1195920408c725_650x410_22.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на привітання глави держави.

"Коли всі українці тримаються за руки, вони не піднімуть їх догори, аби здатися. Боремося всі. І сьогодні це стосується не тільки обох берегів Дніпра. Сьогодні соборність українців охоплює обидві півкулі Землі, у кожному куточку якої 24 лютого пролунало: я - українець", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що слова "я - українець" мають особливе значення.

"Сьогодні вони сповнені мужністю, гордістю й незламністю нашого народу. Болем, який відчувають кожен українець і українка, та водночас силою, яка допомагає нам усе пройти. Усе подолати. Усе пережити. Тільки сильні українці можуть стати єдиними. І тільки єдині українці можуть бути сильними. Українці в усьому світі. З Днем Соборності!" - наголосив глава держави.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не піднімемо руки догори, аби здатися": Зеленський привітав українців з Днем Соборності 5.00 5 2
Політика / Україна
22.01.2024 272
Еще материалы раздела «Україна»