<
НОВИНИ ДНЯ: Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря   Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умовувсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2024 352

Буданов назвав найбільшого постачальника зброї до Росії

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що наразі Північна Корея є найбільшим постачальником зброї для Росії.

В інтерв'ю Financial Times він також зауважив, що Росія завжди "вважала приниженням" необхідність звертатися по військову допомогу до таких країн, як КНДР.

За словами Буданова, Північна Корея передала Росії "значну кількість" артилерійських боєприпасів, що, за його словами, "дозволило РФ трохи видихнути".

Також очільник ГУР МО звернув увагу на те, що "без допомоги [Північної Кореї] ситуація була б катастрофічною".

"Це завжди вважалося нижче їхньої гідності, це приниження", – сказав Буданов про необхідність Росії звертатися за військовою допомогою до таких країн, як Північна Корея.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов назвав найбільшого постачальника зброї до Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
22.01.2024 352
Еще материалы раздела «Україна»