<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2024 337

Зеленський підписав указ про населені українцями території Росії

Володимир Зеленський підписав указ про історично населені українцями території Росії.

e231fb8a58e868c4f1a4a561645cf49a_23.01.24

Президент України Володимир Зеленський у День Соборності 22 січня підписав указ "Про історично населені українцями території Російської Федерації". Як зазначив президент – це повернення правди про історичне минуле заради українського майбутнього. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Офіс президента.

"Ми маємо сьогодні робити кроки не лише для зміцнення соборності України й нашого народу, а й дії задля соборності прав і свобод, правди про українців, правди про нас і правди про нашу історію", - заявив глава держави.

Деталі указу поки невідомі — документ ще не з'явився на сайті Офісу президента.

Нагадаємо, Зеленський внесе до Ради законопроєкт, який дасть змогу ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський підписав указ про населені українцями території Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
23.01.2024 337
Еще материалы раздела «Україна»