<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  ЗМІ: Залужний виїхав з України – що відомо  Кличко показав, як працює київська програма енергоенезалежності у багатоповерхівках  Рекордна спека йде до України: ДСНС попередила про небезпеку  Українці відповіли, що для них важливіше: вступ до ЄС чи до НАТО  Зеленський відповів, про що свідчитиме запрошення України до НАТО для Путіна  Без переваги України в повітрі війну виграє Росія, - американський генералвсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2024 407

Втрати РФ під Авдіївкою вдесятеро більші, ніж у ЗСУ: підрахунки Oryx

Співвідношення втрат ворога та українських захисників на фронті "божевільне".

ac502fc519a80caa03166feeec3787dd_23.01.24

Підтверджені втрати російських військ під Авдіївкою в понад 10 разів переважають втрати Сил оборони України, що демонструє неспроможність військового керівництва окупантів. Пише ТСН. 

Про це аналітик групи Oryx Naalsio повідомив у Мережі 22 січня.

За словами аналітика, співвідношення російських та українськи втрат на фронті "божевільне та свідчить про всю неспроможність військового керівництва РФ".

Так, від початку свого наступу на Авдіївку російські окупанти втратили 531 одиницю військової техніки. Водночас українські війська втратили усього 43 одиниці.

Щодо бойових броньованих машин, то російські загарбники втратили 293 одиниці, в ЗСУ – лише 14.

Також у районі Авдіївки війська РФ втратили 169 танків, тоді як українські бійці залишилися без 20 танків.

Зауважимо, що зареєстровані в Oryx втрати були отримані лише на основі візуальних підтверджень з фото та відео.

Нагадаємо, за словами офіцера 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка Сергія Цехоцького, протягом чотирьох місяців наступальних дій під Авдіївкою окупанти втратили майже стільки ж людей, як СРСР у десятирічній війні в Афганістані.

Оценка материала:

5.00 / 2
Втрати РФ під Авдіївкою вдесятеро більші, ніж у ЗСУ: підрахунки Oryx 5.00 5 2
Політика / Україна
23.01.2024 407
Еще материалы раздела «Україна»