<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Світ
23.01.2024 817

"Немає розуміння": у Кремлі прокоментували заяви Трампа щодо припинення війни в Україні

У РФ не розуміють, як кандидат у президенти США Дональд Трамп хоче допомогти зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації.

9f502d18076609621594f51e95cee84a_23.01.24

У Кремлі заявили, що не ознайомлені з намірами кандидата в президенти США Дональда Трампа “врегулювати” війну в Україні за лічені дні. У Путіна не розуміють, як політик допоможе досягти миру. Пише ТСН. 

Про це пишуть росЗМІ.

Як зазначається, у РФ не розуміють, як кандидат у президенти США Дональд Трамп хоче допомогти зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації. У Кремлі запевняють, що не мали контактів із Трампом на дипломатичному рівні щодо цього питання.

"Ні, у нас немає розуміння, як це може бути здійснено. Жодних контактів із цього приводу не було", – заявив представник Кремля.

Водночас Трамп неодноразово запевняв, що в разі, якщо стане президентом США, то “врегулює” війну в Україні, яку розв’язала РФ, за лічені дні. Крім того, політик заявляв, що якби він був при владі, повномасштабного вторгнення вдалося б уникнути.

Нагадаємо, Дональд Трамп дійсно вірить, що з диктатором Путіним можна домовитися про припинення війни в Україні, бо дивиться на цю проблему як бізнесмен, а не як політик.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Немає розуміння": у Кремлі прокоментували заяви Трампа щодо припинення війни в Україні 5.00 5 3
Політика / Світ
23.01.2024 817
Еще материалы раздела «Світ»