НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2024 385

З Україною НАТО було б набагато сильнішим – Туск

Серед завдань польського уряду є переконання "всіх скептиків" у тому, що якнайшвидший вступ України до НАТО в інтересах країн-членів та всього Альянсу.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск під час спільної з президентом Володимиром Зеленським зустрічі зі студентами та викладачами українських вишів.

За словами Туска, НАТО було б "набагато сильнішим", якби Україна стала членом Альянсу, оскільки її армія на сьогодні є однією з найбільш підготовленим.

Він зазначив, що саме тому завданням уряду Польщі, зокрема, є переконання "всіх скептиків", що в інтересах кожного члена НАТО та всього Альянсу є якнайшвидше членство України.

"Це очевидний шлях до зміцнення безпеки всього вільного світу", – підсумував політик.

Оценка материала:

5.00 / 1
З Україною НАТО було б набагато сильнішим – Туск 5.00 5 1
Політика / Україна
22.01.2024 385
Еще материалы раздела «Україна»