<
НОВИНИ ДНЯ: Відмова від хрещення дитини - гріх чи ні: пояснення ПЦУ  "Буде круче 1937 року": експерт заявив, що російське військове керівництво очікують масштабні "чистки"  Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептомвсі новини дня
Політика
Світ
23.01.2024 341

Наступні кілька місяців будуть критичними для України, – Білий дім

Конгрес повинен прискорити рішення щодо продовження підтримки України, тим більше що РФ отримує допомогу від Ірану й Північної Кореї.

Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає Укрінформ.

“Наступні кілька місяців будуть критичними для України”, – сказав Кірбі.

Представник Білого дому нагадав, що російська армія продовжує атакувати Україну безпілотниками та ракетами.

Наразі українське командування має приймати складні рішення про те, яку зброю та боєприпаси застосовувати в умовах, коли їхні запаси скорочуються.

При цьому Іран та КНДР продовжують надавати Росії допомогу, зокрема балістичні ракети. Також РФ налагодила власне виробництво дронів та інших систем озброєнь.

Кірбі нагадав, що Білий дім прагне перемоги України, і президент Байден чітко заявив – Україна має стати процвітаючою та суверенною країною з відновленими кордонами і суверенітетом.

“І ми хочемо мати можливість далі надавати Україні необхідну підтримку, щоб вона могла досягти цих результатів”, – наголосив Кірбі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступні кілька місяців будуть критичними для України, – Білий дім 5.00 5 1
Політика / Світ
23.01.2024 341
Еще материалы раздела «Світ»