<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Світ
24.01.2024 938

Лавров знову заговорив про мирні переговори з Україною: "Готові вислухати"

Сергій Лавров заговорив про переговори з Україною і згадав заяву диктатора Путіна.

8a61a81412c4a2078cfb8d97cfd79db8_24.01.24

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров знову заговорив про мирні переговори з Україною та про готовність "вислухати всіх зацікавлених у справедливості". Лавров також стверджує, всі заяви про те, що президент РФ Володимир Путін проти переговорів – "неправда". Пише ТСН. 

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу CBS.

За його словами, у Кремлі нібито готові обговорювати будь-яку серйозну пропозицію, яка гарантувала б насамперед національні інтереси Росії.

"Ми будемо готові вислухати всіх, хто щиро зацікавлений у справедливості, зокрема у встановленні справедливості у відносинах Росії та України, яка включала б, звичайно ж, припинення західної політики використання України як інструмент війни проти Росії. Президент Путін не раз казав, що коли хтось заявляє, що Росія проти переговорів, це неправда. Декілька днів тому в Давосі так висловився Ентоні Блінкен – це неправда. Росія весь цей час наголошувала, що ми будемо готові обговорювати будь-яку серйозну пропозицію та досягнення рішення, яке гарантувало б легітимні національні інтереси Росії та українського народу", – заявив Лавров.

Також очільник російського МЗС натякнув, що нібито для "встановлення справедливості країни Заходу мають припинити допомагати Україні продовжувати вести війну з Росією".

Оценка материала:

5.00 / 2
Лавров знову заговорив про мирні переговори з Україною: "Готові вислухати" 5.00 5 2
Політика / Світ
24.01.2024 938
Еще материалы раздела «Світ»