<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbesвсі новини дня
Політика
Україна
24.01.2024 333

Що може змінити перебіг війни Росії проти України: відповідь військового

Таким чином можна досягти успіху на певних напрямках, каже військовий.

0085feada5fadfd150d45e81a260bec1_24.01.24

Один штурм може змінити перебіг війни Росії проти України, якщо заволодіти стратегічними позиціями ворога.

Таку думку висловив Герой України, сержант 110 окремої механізованої бригади Ігор Тимощук в інтерв’ю кореспондентці ТСН Наталі Нагорній.

За його словами, кожен штурм планується, однак не завжди все можна передбачити на 100 відсотків.

“Я завжди казав, що перші перші п'ять хвилин будь-якої операції йдуть по плану. Далі — все повністю імпровізація, але імпровізація зі сторони командира штурмової групи чи командира взагалі групи. Це може бути дорога в один кінець, і ми це розуміємо”, — каже Ігор Тимощук.

Військовий розповідає, що щоразу іде на штурм, як востаннє. А після повернення з нього, хай би яка втома не була, радість однаково переважає.

За словами Ігоря Тимощука, один штурм здатен змінити всю війну.

“Моя думка, що будь-яка війна закінчується так само, як і почалася. Переговори в будь-якому випадку будуть. Але один штурм, масштаби його можуть бути які. Заволодіння критичними позиціями ворога, стратегічними багато що можуть змінити”, — розповів військовий.

Вони не можуть закінчити війну, каже Ігор Тимощук, але таким чином можна досягти успіху на певних напрямках.

“Ми тримаємо Авдіївський напрямок, і з різних сторін місто душать зараз. Від 10 жовтня активно зі всіх сторін намагаються взяти в кільце, заволодіти нею повністю. Їм це не вдається. І відбиття на одному штурмі навіть одної-двох позицій може стратегічно впливати”, — розповів Ігор Тимощук.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що може змінити перебіг війни Росії проти України: відповідь військового 5.00 5 2
Політика / Україна
24.01.2024 333
Еще материалы раздела «Україна»