<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbesвсі новини дня
Політика
Світ
25.01.2024 370

Помпео відповів, чи підтримуватимуть Штати Україну у разі президентства Трампа

За його словами, члени Республіканської партії мають багато різних політичних поглядів, але завжди розуміли роль США у світі та їхню відповідальність.

8310a00fd188011d3fc15f3ed3cef188_25.01.24

У разі обрання президентом США Дональда Трампа Вашингтон все одно продовжить фінансову і військову підтримку України. Пише ТСН. 

Про це заявив колишній державний секретар США та ексочільник ЦРУ за президентства Трампа Майкл Помпео, передає Kyodo.

Помпео сказав, що "ніколи не бачив", щоб Вашингтон "відходив" від своїх союзників і партнерів під час президентства Трампа від 2017 до 2021 року.

За його словами, члени Республіканської партії мають багато різних політичних поглядів, але завжди розуміли роль США у світі та їхню відповідальність.

Помпео також сказав, що Трамп, який "не любить війни", "дасть американському народу та всьому світу найкращу можливість" повернутися до більш мирного стану, якщо він знову стане президентом.

Раніше повідомлялося, що головний конкурент Трампа Рон Десантіс вийшов із президентських перегонів США.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявляв, що у разі перемоги на виборах вимагатиме від Заходу компенсувати вартість наданої Україні зброї. Також він вкотре запевнив, що завершить війну в Україні за 24 години і змусить Зеленського й Путіна укласти угоду.

На думку Трампа, Україні потрібно було "віддати" РФ свої території.

Президент Зеленський своєю чергою відповів, чи становить загрозу для України ймовірна перемога Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помпео відповів, чи підтримуватимуть Штати Україну у разі президентства Трампа 5.00 5 2
Політика / Світ
25.01.2024 370
Еще материалы раздела «Світ»