<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
24.01.2024 307

Трамп та Байден перемогли на праймеріз у штаті Нью-Гемпшир

Байден не проводив агітаційну кампанію в штаті.

1c3e9b88f072bb6d9967096b8c3ebddd_24.01.24

Кандидат у президенти США на виборах у 2024 році Дональд Трамп переміг на праймеріз від Республіканської партії штату Нью-Гемпшир, тоді як президент Джо Байден переміг на боці Демократичної партії як кандидат-записувач. Пише ТСН. 

Про це інформує Associated Press.

Переконлива перемога колишнього президента робить листопадовий бій-реванш з Байденом більш імовірним, ніж будь-коли. Головна суперниця Трампа Ніккі Гейлі фінішувала другою.

Байден не проводив агітаційну кампанію в штаті та не вносив своє ім’я в бюлетень після того, як Нью-Гемпшир порушив нові партійні правила, провівши праймеріз перед Південною Кароліною.

Нагадаємо, кандидат у президенти на виборах 2024 року Дональд Трамп заявив, що в разі його приходу до влади у США він "дуже швидко" закінчить війну в Україні, бо "чудово ладнає з Путіним".

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп та Байден перемогли на праймеріз у штаті Нью-Гемпшир 5.00 5 2
Політика / Світ
24.01.2024 307
Еще материалы раздела «Світ»