<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
25.01.2024 215

"А хто готовий вмирати": розвідник "розніс" чоловіків, які кажуть, що корисніші в тилу

На думку "Саби", хто і де більше принесе користі має вирішувати держава.

ad8d58a3b5a68e57dac5a21e059916e0_25.01.24

Командир розвідгрупи ГУР з підрозділу "Артан" із позивним "Саба" жорстко висловився про мобілізацію. Пише ТСН. 

Про це передає "Укрінформ".

Розвідник наголосив, що не чув такого, щоб в українській армії воювали непідготовлені люди. За словами "Саби", кожен, хто приходить до війська, потрапляє спочатку в учбовий центр, де його навчають.

"Готовий чи не готовий, а скажіть, хто готовий вмирати?", – риторично запитує розвдник.

Він розкритикував тих чоловіків, які кажуть, що принесуть більше користі в тилу. На думку "Саби", хто і де більше принесе користі має вирішувати держава.

"Якщо людина приносить таку користь суспільству, що вона більш корисна "на гражданке", в суспільному житті, то напевно законодавчі норми підтверджують цей факт. А якщо законодавчі норми підтверджують протилежний факт, що людина потрібна в даній ситуації зі зброєю в руках, в однострої, то напевно так правильно...

Є людина, яка шукає спосіб якось "відкосити", рахує, що вона приносить користі більше... Хтось вирішив, що він неготовий іти захищати свою святу землю. Тоді питання наступне: що він готовий робити для суспільства? Питання: чому він не виїхав звідси до повномасштабного вторгнення?", – підсумував командир розвідгрупи ГУР.

Зазначається, що підрозділ "Саби" проводить спецоперації на найбільш небезпечних ділянках фронту серед яких: "вишки Бойка", окупований Енергодар, Крим та лівий берег Дніпра Херсонщини.

Раніше президент Зеленський відповів, чи є потреба та можливість мобілізувати пів мільйона людей.

Оценка материала:

5.00 / 2
"А хто готовий вмирати": розвідник "розніс" чоловіків, які кажуть, що корисніші в тилу 5.00 5 2
Політика / Україна
25.01.2024 215
Еще материалы раздела «Україна»