<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причину  Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
24.01.2024 318

Шольц заявив, що передбачена ЄС допомога Україні цього року недостатня

Канцлер Німеччини Олаф Шольц назвав виділену країнами Європейського союзу фінансову допомогу для України цього року недостатньою. Берлін закликає держави-союзники збільшити оборонну підтримку.

Про це повідомляє Die Zeit.

За словами канцлера ФРН, суми, які європейські держави наразі передбачили на поточний рік та заклали у бюджет для допомоги української сторони є "недостатньо великими".

"У зв'язку з цим я якраз проводжу багато телефонних переговорів з моїми колегами та прошу їх робити більше", - заявив Шольц.

Також німецький канцлер висловив думку, що було б "самовпевнено вважати, що ми можемо робити це в довгостроковій перспективі поодинці".

Оценка материала:

5.00 / 1
Шольц заявив, що передбачена ЄС допомога Україні цього року недостатня 5.00 5 1
Політика / Україна
24.01.2024 318
Еще материалы раздела «Україна»