<
НОВИНИ ДНЯ: Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системівсі новини дня
Політика
Світ
25.01.2024 236

Дуда назвав "єдину надію для України перемогти у війні"

Польський лідер також застеріг, що в разі перемоги РФ, вона влаштує атаку на іншу країну.

0471eb999737042f8d0ca623553059df_25.01.24

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що допомога Україні від США є єдиною надією на перемогу у війні з Росією. Пише ТСН. 

Про це польський лідер сказав у інтерв’ю телеканалу Fox News.

Дуда висловив думку, що без американської допомоги Україна не зможе перемогти Росію у війні.

"Україна справді потребує цієї підтримки (від США), адже вони надають найбільшу допомогу Києву. Ця допомога – це також єдина надія для України перемогти у війні. Тому що без цієї допомоги, я боюся, Росію не здолати", – сказав президент Польщі.

Він зазначив, що в разі перемоги Росії у війні проти України країна-агресорка влаштує атаку на іншу країну. Це означає ризик більшої війни в Європі.

"Тому тільки США можуть допомогти уникнути спалаху більшої війни в Європі, надаючи підтримку Україні", – наголосив Дуда.

Нагадаємо, раніше у Пентагоні заявили, що відсутність рішення Конгресу США про подальшу допомогу Україні впливає на спроможності Міноборони передавати ЗСУ зброю, боєприпаси, обслуговувати озброєння, яке було передано раніше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дуда назвав "єдину надію для України перемогти у війні" 5.00 5 1
Політика / Світ
25.01.2024 236
Еще материалы раздела «Світ»