<
НОВИНИ ДНЯ: Справжня мати могла відмовитись від Путіна: нові факти про дитинство диктатора  Коли Росію можна змусити до миру: військовий експерт назвав дві важливі умови  Коли винищувачі F-16 з'являться в Україні: експерт назвав важливі умови  Про що домовилися Путін та Кім Чен Ин: у господаря Кремля було дві мети – Портников  Як засолити огірки за 30 хвилин  Телескоп зафіксував галактику з чорною дірою масою як 200 мільйонів сонць  Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - APвсі новини дня
Політика
Україна
26.01.2024 248

Фаріон вчергове висловилася про російськомовних: «Треба перестати їх розуміти»

Жінка добре відома своєю радикальною позицією.

32a2db0b7413ee4b3320c63e0ba7a9b3_26.01.24

На думку Ірини Фаріон, російськомовні люди в Україні, в яких не було можливості чути і вчити українську, самі в цьому винні. Ба більше, треба взагалі "перестати їх розуміти". Пише ТСН. 

Про це мовознавиця Ірина Фаріон сказала в інтерв'ю на YouTube-каналі "Студія Фаріон".

"Сорі, ай донт андестенд. Май нейтів енд стейт ленгвідж із юкрейн. І гоу аут. Просто перестати розуміти, усміхаючись і бажаючи натхнення", – вважає скандальна філологиня.

Нагадаємо, раніше українська мовознавиця та екснардепка від "Свободи" Ірина Фаріон звинуватила військових, зокрема бійців "Азову", через те, що вони спілкуються російською мовою. Вона заявила, що не вважає українцями військових, які не спілкуються українською.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фаріон вчергове висловилася про російськомовних: «Треба перестати їх розуміти» 5.00 5 2
Політика / Україна
26.01.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»