<
НОВИНИ ДНЯ: Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2024 502

Синоптик повідомив, коли до України знову повернуться морози

Найближчими днями в Україні буде відносно тепло.

Протягом найближчих кількох днів в Україні прогнозують опади, тумани, ожеледицю на дорогах та місцями пориви вітру. Втім,  наприкінці тижня стане прохолодніше,  вночі у низці областей температура повітря опуститься до -10°. Пише ТСН. 

Про це йдеться у прогнозі синоптика Ігоря Кібальчича, повідомляє "Метеопрог".

У п'ятницю, 26 січня, у регіонах будуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу. Подекуди - налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Стовпчики термометрів вночі покажуть від 2° морозу до 3° тепла, а вдень - від -1° до +4°..

У суботу, 27 січня, в областях очікується невеликий сніг. Подекуди будуть тумани, а на дорогах - ожеледиця. Температура повітря вночі 0...-5°, а вдень від -2° до +3°.

У неділю, 28 січня, очікується невеликий сніг та мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі становитиме 1-6° морозу, а у Карпатському регіоні та на крайньому півночі температура опуститься до -11°. Вдень по всій Україні стовпчики термометрів не покажуть вище 1° тепла.

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач повідомив, коли до України прийде весняне тепло. Зазначається, що варто очікувати потепління аж в другій декаді лютого. Протягом місяця погода буде характеризуватися частими змінами температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик повідомив, коли до України знову повернуться морози 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2024 502
Еще материалы раздела «Суспільство»