<
НОВИНИ ДНЯ: Тернопільська мачанка: як готувати улюблену страву лемків  Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Спекотний початок літа: якою буде погода в Україні у перші вихідні червня  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червнявсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2024 240

Важлива ціль на території Росії: експерт вказав на об’єкт, який повинні знищити українські дрони

Нафтобаза в Новоросійську становить єдине ціле з військовим російським комплексом Чорноморського флоту.

9fb87377da425bface089d739dc924bf_27.01.24

Після того, як у ніч проти 25 січня українські безпілотники уразили старий нафтопереробний завод у Туапсе в Краснодарському краї РФ, військовий експерт Роман Світан вказав на ще один об’єкт, який неодмінно потрібно знищити. Пише ТСН. 

Про це він говорив у коментарі “24 Каналу”.

За його словами, важливою ціллю для українських дронів повинен стати новий нафтопереробний комплекс у Новоросійську.

“Якщо вже дійшли до Туапсе та дісталися Сочі, то я думаю, що до Новоросійська точно повинні прилетіти. Новоросійський комплекс точно має бути знищений”, – наголосив Світан.

Експерт зауважив, що цей об’єкт розташований поряд із чорноморською бухтою і становить єдине ціле з військовим російським комплексом Чорноморського флоту.

"Я думаю, що треба просто почекати. Наші спеціалісти ще розберуться з черговістю знищення", – додав військовий експерт.

Нагадаємо, у Краснодарському краї РФ після атаки безпілотників пролунали вибухи і спалахнула пожежа на нафтобазі в Туапсе.

Оценка материала:

5.00 / 2
Важлива ціль на території Росії: експерт вказав на об’єкт, який повинні знищити українські дрони 5.00 5 2
Політика / Україна
27.01.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»