<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Росія
27.01.2024 326

Яке завдання є ключовим для Путіна до березневих виборів: назвала британська розвідка

Цьогоріч ситуація із опаленням та електропостачанням у Росії стала ще гострішою, ніж раніше.

259ce7f2f785bc3044716f19475c15ff_27.01.24

Очільник Кремля Володимир Путін доручив міністру з надзвичайних ситуацій Олександру Куренкову вирішити проблеми із постачання тепла та електроенергії до президентських виборів. Пише ТСН.

Про це повідомляє Міністерство оборони Британії із посиланням на розвідку.

Зазначають, що "вирішення цієї проблеми, ймовірно, є ключовим завданням Путіна напередодні майбутніх президентських виборів у Росії".

"За останні місяці в 16 населених пунктах Росії відбулися збої в опаленні. Ці збої в умовах мінусової температури ускладнюють проблему, яка переслідувала російські міста та селища протягом десятиліть, але, ймовірно, стала ще гострішою через російську політику воєнного часу", - йдеться у повідомленні.

Також, за даними розвідників, прихована мобілізація у Росії призвела до нестачі робочої сили у всіх галузях, включаючи кваліфікованих інженерів-теплотехніків та сантехніків.

Нагадаємо, що у Бєлгородській області після вибуху спалахнула електропідстанція.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яке завдання є ключовим для Путіна до березневих виборів: назвала британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Росія
27.01.2024 326
Еще материалы раздела «Росія»