НОВИНИ ДНЯ: Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковородівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2024 268

Синоптик сказала, коли в Україну прийде потепління: названо дату

Яка погода буде в Україні в останні дні січня?

Синоптик Наталія Діденко розповіла, коли до України прийде потепління.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, за словами Діденко, з понеділка, 29 січня, в Україні очікується припинення опадів і будуть сонячні прояснення. А вже з 31 січня – 1 лютого в Україні прийде різке потепління, проте з опадами.

Зокрема, 31 січня – 1 лютого температура повітря прогріється до +3+8 градусів, а на півдні та на південному заході – до +8+12 градусів.

При цьому синоптик зазначила, що зима продовжується, і подальші коливання температури повітря у бік похолодання ще будуть.

Щодо вихідних, 27-28 січня, то в Україні переважатиме хмарна погода, з періодичними невеликими опадами – дощ та мокрий сніг. У західних областях 28 січня – помірні опади.

У Києві 27-28 січня буде близько нуля, буде хмарно, сиро, але без серйозних опадів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик сказала, коли в Україну прийде потепління: названо дату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2024 268
Еще материалы раздела «Суспільство»