<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
28.01.2024 295

Bloomberg повідомляє про нові "сигнали" від Путіна про мир: реакція Кремля на статтю

У Кремлі відреагували на статтю видання.

cc1cce44f6fadc2b4c3b0955ced4ece3_28.01.24

У Кремлі заперечують інформацію Bloomberg про те, що президент-диктатор РФ Володимир Путін нібито надсилає "сигнали" в Білий дім про готовність обговорювати припинення війни в Україні. Пише ТСН. 

Про це заявив речник очільник Кремля Дмитро Пєсков, повідомляють росЗМІ.

З його слів, у Москві заперечують, що РФ в разі перемовин щодо України, ймовірно, може відмовитися від вимоги щодо нейтрального статусу Києва та його відмови від вступу до НАТО.

"Ні, це неправильне повідомлення. Воно абсолютно не відповідає дійсності", - заявив Пєсков.

Стаття Bloomberg

Днями американське видання з посиланням на "двох осіб, близьких до Кремля" повідомило, що Путін нібито посилає "знаки" про мир. Зазначається, що через непрямі канали зв’язку "фюрер" нібито надсилає "сигнали" у Вашингтон про готовність обговорювати припинення війни.

Джерела Bloomberg заявили, що у грудні 2022-го високопосадовцям США передали "сигнали" про готовність російського лідера до переговорів "через посередника, якого вони відмовилися назвати".

Оценка материала:

5.00 / 2
Bloomberg повідомляє про нові "сигнали" від Путіна про мир: реакція Кремля на статтю 5.00 5 2
Політика / Світ
28.01.2024 295
Еще материалы раздела «Світ»