<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Політика
Україна
29.01.2024 256

Удари по флоту РФ можуть більше не давати результатів – командувач ВМС назвав причину

Командувач ВМС України Олексій Неїжпапа попередив, що ворог пристосовується до морської війни.

138635cb9be7d8f3464b423c05d3384b_29.01.24

Командувач Військово-морських сил Олексій Неїжпапа попередив, що майбутні атаки України на Чорноморський флот Росії можуть більше не давати результатів, адже ворог адаптується. Пише ТСН. 

Про це він розповів у інтерв'ю телеканалу Sky News.

"Ворог адаптується, і ми теж повинні адаптуватися. Сучасна війна – це війна технологій. Хто переможе в технологічному сенсі, той і переможе", - сказав він.

За словами командувача ВМС, війна на морі має дві цілі – завадити російському флоту атакувати Україну та дати кораблям можливість зайти до українських портів.

Нагадаємо, Неїжпапа пояснив, яке рішення союзників України могло б кардинально змінити перебіг війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удари по флоту РФ можуть більше не давати результатів – командувач ВМС назвав причину 5.00 5 2
Політика / Україна
29.01.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»