<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Європа
29.01.2024 303

Угорщина готова до компромісу щодо 50 млрд євро від ЄС Україні, - радник Орбана

Угорщина заявила про готовність до компромісу, який дозволить профінансувати запропонований Європейським Союзом пакет допомоги Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як нагадує видання, прем'єр-міністр Віктор Орбан був затятим критиком фінансової та військової підтримки України з боку ЄС й заблокував перегляд бюджету блоку, що змусило лідерів розробити план Б й скликати екстрений саміт.

Головний політичний радник угорського прем'єр-міністра Балаж Орбан заявив, що Будапешт надіслав у суботу Брюсселю пропозицію, яка свідчить про готовність використовувати бюджет ЄС для пакета допомоги та випустити спільний борг ЄС для його фінансування, якщо інші "застереження" були додані.

Оценка материала:

5.00 / 2
Угорщина готова до компромісу щодо 50 млрд євро від ЄС Україні, - радник Орбана 5.00 5 2
Політика / Європа
29.01.2024 303
Еще материалы раздела «Європа»