<
НОВИНИ ДНЯ: РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні днівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.01.2024 240

Вночі ще морозитиме: прогноз погоди в Україні на 30 січня

Вдень температура повітря досягне плюсових позначок.

30 січня, в Україні переважатиме мінлива хмарність, опадів не очікується. Пише ТСН. 

Про це повідомив "Укргідрометцентр".

За даними синоптиків, на дорогах західних, більшості північних та північно-східних  областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, в Карпатах 9-14° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Прикарпатті та Волині місцями 5-7° тепла.

Погода у Києві та області

У Києві та Київській області у вівторок, 30 січня, мінлива хмарність, без опадів. Повітря в регіоні максимально прогріється до +4°С. Вітер південно-західний, 3-8 метрів на секунду.

"Прогноз погоди на 30 січня по Київщині. Мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура по області вночі 3-8°С морозу, вдень від 1°С морозу до 4°С тепла; у Києві вночі 4-6°С морозу, вдень 1-3°С тепла", – йдеться в повідомленні.

Раніше синоптикиня повідомила, що до Україне йде антициклон, тому найближчими днями погода зміниться. Більше про це читайте у новині.

Крім того, синоптики дали прогноз на лютий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вночі ще морозитиме: прогноз погоди в Україні на 30 січня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.01.2024 240
Еще материалы раздела «Суспільство»