<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
30.01.2024 348

Путіна зареєстрували кандидатом на так звані "президентські вибори" 2024

У нього наві є так звані “конкуренти”, оскільки диктатор став четвертим кандидатом.

09af2c1977c2b388654a3a2d8d2d005a_30.01.24

В Росії зареєстрували чинного президента Володимира Путіна кандидатом на так звані “президентські вибори” 2024. Відбутися вони повинні у березні. Пише ТСН. 

Про це пишуть росЗМІ з посиланням на постанову ЦВК.

Як зазначається, російського диктатора Путіна зареєстрували на майбутні “вибори” як самовисуванця. Що цікаво, у нього наві є так звані “конкуренти”, оскільки диктатор став четвертим кандидатом.

Раніше ЦВК зареєструвала на “вибори” голову партії ЛДПР Леоніда Слуцького, віцеспікера Держдуми, члена партії "Нові люди" Владислава Даванкова та депутата Держдуми Миколу Харитонова від фракції КПРФ.

До списку довірених осіб диктатора увійшли його “палкі прихильники”, пропагандисти та путіністи співаки Олег Газманов, Лариса Доліна, Надія Бабкіна, Ярослав Дронов (Шаман), актори Сергій Безруков, Іван Охлобистін, режисер Микита Михалков, Карен Шахназаров та інші.

Нагадаємо, що у РФ біля московського аеропорту будують секретний об'єкт для Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путіна зареєстрували кандидатом на так звані "президентські вибори" 2024 5.00 5 2
Політика / Росія
30.01.2024 348
Еще материалы раздела «Росія»