НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Росія
31.01.2024 352

У центрі Москви загорівся офіс комуністів: люди кличуть на допомогу

Вогонь охопив другий поверх будівлі, звідки люди просять про допомогу.

987703c453c0e82eb1135bcf0e076416_31.01.24

У центрі Москви 30 січня спалахнула пожежа в будівлі, де розташовані офіс Комуністичної партії РФ та музей пожежної охорони. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

У Москві на вулиці Гіляровського, 29 вогонь охопив другий поверх будівлі, звідки люди просять про допомогу, і ще кілька людей намагаються врятуватися на даху. Над будинком здіймається густий чорний дим.

У Мережі з'явилося відео з місця пожежі та кадри того, як люди рятуються на даху будинку.

У пабліках повідомляється, що судячи з усього, будівля, де зайнялася пожежа, не працювала – вона перебувала на реконструкції. На другому поверсі спалахнуло будівельне сміття.

Наразі надзвичайники закінчили гасити полум’я. Двох людей врятували з даху, про постраждалих не повідомлялося.

Згодом КПРФ спростувала інформацію про те, що їхній офіс розташований за цією адресою. Там заявили про начебто свій переїзд вісім місяців тому.

До слова, 30 січня росіяни заявили про спробу атаки БПЛА по чотирьох областях РФ та по окупованому Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
У центрі Москви загорівся офіс комуністів: люди кличуть на допомогу 5.00 5 2
Політика / Росія
31.01.2024 352
Еще материалы раздела «Росія»