<
НОВИНИ ДНЯ: Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травня  Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлювсі новини дня
Політика
Світ
31.01.2024 272

Кулеба відповів, чи вважає Орбана та Сіярто проросійськими політиками

На думку Кулеби, Орбан та Сіярто є проугорськими.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не вважає угорського прем'єра Віктора Орбана та очільника МЗС Петера Сіярто проросійськими політиками. Пише ТСН. 

Про це український дипломат сказав в інтерв’ю угорському порталу Telex.

На його думку, вони є проугорськими.

"Якби це підтвердилося, це означало б великі проблеми як для ЄС, так і для Угорщини. Але я думаю, що вони - проугорські. Якби вони були проросійськими, то Петер б на нинішній зустрічі не заявив, що поважає територіальну цілісність і суверенітет України", - пояснив він свою думку.

Нагадаємо, 28 січня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, керівник Офісу президента Андрій Єрмак і міністр зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петер Сіярто провели переговори.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба відповів, чи вважає Орбана та Сіярто проросійськими політиками 5.00 5 2
Політика / Світ
31.01.2024 272
Еще материалы раздела «Світ»