НОВИНИ ДНЯ: Федоров озвучив вартість української ракети-дрона "Паляниця"  Зеленський: операція у Курській області - частина плану України, про який поговорю з Байденом  Рецепт запіканки з баклажанів із м'ясним фаршем  Знову до школи: поради, як емоційно підготувати дитину до навчання  Синоптикиня повідомила про спеку +35 градусів і попередила, де пройдуть грозові дощі  Курська операція є пунктом плану перемоги України — Зеленський  Що додати до картопляного пюре замість молока, щоб було смачне та ніжневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2024 352

Киян попередили про погіршення погоди: названо точну дату, коли почнуться опади

Незабаром атмосферні фронти спричинять у столиці опади та посилення вітру.

cd1b8c4e-967cf7dcd4e05e9c2c095badba598b7f_31.01.24

До четверга, 1 лютого, погоду на Київщини визначатиме антициклон, тому буде без опадів, багато прояснень, але в нічні години переважатиме мороз. Однак потім погода зміниться. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру. Пише УНІАН. 

"В четвер побільшає хмар, посилиться вітер, адже із північного заходу почнуть наближатися атмосферні фронти, які наприкінці тижня спричинять опади", - повідомляють синоптики.

Так, за прогнозом, опади у вигляді мокрого снігу у столиці очікуються вдень і вночі 2-3 лютого. Попри це значення температури все одно підвищуватимуться до плюсових показників. Якщо до 1 лютого у столиці буде не вище +2°, то вже з 2 числа температура підвищуватиметься до +4° вдень й до "нуля" вночі.

Зміна погоди в Україні - що прогнозують в Укргідрометцентрі

За даними Укргідрометцентру, до кінця січня погода в Україні суттєво не змінюватиметься, однак з приходом лютого почнуться опади, а температура дещо підвищиться.

Також на тлі надходження атмосферних фронтів посилиться вітер, а починаючи з четверга в Україні стане більше хмарності.

Вже у неділю, 4 лютого, ще можливі залишкові процеси, тож можуть бути невеликі опади, але загалом вже буде поступово прояснюватися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Киян попередили про погіршення погоди: названо точну дату, коли почнуться опади 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2024 352
Еще материалы раздела «Суспільство»