<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умовивсі новини дня
Політика
Світ
01.02.2024 417

Біженці в Європі "поступово створюють радикальну ідеологію" – МЗС Ізраїлю

За словами ізраїльського міністра, жодні зусилля, докладені Ізраїлем для покращення життя в Газі, не змогли захистити його країну.

1d1a8e8cdb133696d7b2182067b56e25_01.02.24

Міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац застеріг Європу від зволікання, адже те, що трапилося з Ізраїлем, зрештою відбудеться і в країнах ЄС. Пише ТСН. 

Про це очільник МЗС Ізраїлю сказав в інтерв'ю BILD.

Війна ХАМАСу проти Ізраїлю, за словами міністра, є "війною проти всього західного світу". Кац також зазначив, що поступки тут неприпустимі.

"Жодні зусилля, докладені Ізраїлем для покращення життя в Газі, не змогли захистити його від радикальної ідеології, яку поширюють терористи, та запобігти страшній атаці 7 жовтня", – наголосив Кац.

На його думку, такий самий розвиток подій він бачить у деяких країнах Європи, де люди, які прибули як біженці, "поступово створюють радикальну ідеологію".

Ізраїль, як і раніше, має намір досягти двох найважливіших цілей станом на зараз, підкреслив Кац.

"Повернути заручників і домогтися того, щоб ХАМАС більше не керував Газою", – таку мету Ізраїлю озвучив очільник МЗС.

Нагадаємо, керівник ХАМАСу Ісмаїл Ханія заявив, що отримав пропозицію про припинення вогню. Незабаром він відвідає Каїр, щоб обговорити це.

Відомо, що ЦАХАЛ у Газі знищив або

Оценка материала:

5.00 / 1
Біженці в Європі "поступово створюють радикальну ідеологію" – МЗС Ізраїлю 5.00 5 1
Політика / Світ
01.02.2024 417
Еще материалы раздела «Світ»