<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
01.02.2024 682

Чому Росія скидає бомби на власні території: пояснення британської розвідки

Зростання частоти таких інцидентів може свідчити про певну втому ворожих повітряних і наземних екіпажів на лінії фронту.

У розвідці Великої Британії пояснили причину того, чому 27 січня російські літаки випадково скинули дві авіабомби ФАБ-250 на села в Бєлгородській області РФ.

Про це йдеться у звіті розвідки Міноборони Великої Британії 30 січня. Пише ТСН. 

Британська розвідка зазначила, що інцидент із авіабомбами в Бєлгородській області – це вже четвертий випадок за місяць, коли росіяни скидають боєприпаси на власній або окупованій території України, і п’ятий випадок за рік.

Перший схожий випадок стався у російському Бєлгороді 20 квітня 2023 року.

У розвідці вказують, що неможливо стверджувати, чи такі інциденти в РФ відбуваються у зв’язку з поганими процедурами з озброєння літаків перед вильотами, чи через неякісне виконання обов’язків екіпажами під час завдань. Зазначається, що швидше за все, причинами можуть бути обидва чинники.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому Росія скидає бомби на власні території: пояснення британської розвідки 5.00 5 2
Політика / Росія
01.02.2024 682
Еще материалы раздела «Росія»